Adpoteer Hans Smolders

smoldersVia een onbekend mailadres kwam er een open brief aan het festival Incubate hier binnen. Afzender waren ‘de bezorgde burgers van Nijmegen’.

Geachte cultuurfuik die Incubate heet,

laten we wel wezen, jullie hebben je kans gehad. Al die jaren kijken naar dat draaiende huis heeft jullie nu eindelijk duizelig gemaakt. Bakken met geld mochten er naar al die kunstprojectjes in de stad. Een stad waar nog gewoon voedselbanken zijn!

Als het niet een draaiend huis was dan was het wel dat theater van Adje. Of het was een klokkenluidende pastoor of een trage slager die voor kunstenaar door moest gaan. Het is toch van de gekke dat het linkse Tilburgse college die mensen ook nog geld toestopte alsof de wethouders Dirk Scheringa zelf waren. Is het soms iedere dag carnaval daar?

Heel het land kon meegenieten van de strapatsen van de linkse kliek in het Tilburgse college. Dat is nog eens negatieve citymarketing. Je wilt toch niet bekend staan als het stadje van Adje?

En dan is er één man die de ballen heeft om er iets van te zeggen. Hans Smolders, luis in de pels van de Tilburgse politiek. Een man die nu al jaren stand houdt tussen al die draaiende kwiebussen om hem heen. En wat doen jullie Tilburgers met zo’n man? Jullie zetten hem nog het liefst bij het oud vuil. Met een smeerlappenstreek proberen jullie hem te lozen.

Jaren hebben jullie lol gehad van Hans Smolders en nu hij via een undercoveroperatie een smeergeldaffaire aan het licht probeert te brengen, wordt het tegen hem gebruikt.

Geef ons Hans Smolders maar. Hier in Havana aan de Waal is er werk aan de winkel voor deze politicus met een nuchter verstand. De linksmensen maken hier de dienst uit zonder noemenswaardige tegenstand.

Goed, wij hebben geen Adje noch een draaiend huis. Maar er gaan wel bakken met geld naar de schouwburg en andere linkse hobby’s. Terwijl ondertussen de krakers met goedkeuring van de burgemeester hardwerkende vastgoedondernemers een oor aannaaien. Is daar iemand die er iets van zegt? Nee, de mensen die zich politicus noemen, houden het onder de pet.

Wij, bezorgde burgers van Nijmegen, willen Hans Smolders adopteren. Want iedere stad krijgt de politicus die hij verdient. En Tilburg verdient Hans Smolders niet. Het moet maar eens gezegd worden: het is een schande!

De bezorgde burgers van Nijmegen

Advertenties

3 Reacties op “Adpoteer Hans Smolders

  1. Pingback: Nijmegenaren willen Hans Smolders adopteren | Incubate Blog

  2. Hahahaha. Ik ben toch godnondeju niet voor niets uit dat hellhole verhuist?

  3. Neem hem alsjeblieft mee naar Knotsenburg.., Hoe eerder hoe liever. Strikkie erom?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s