Het petekind van Amy Winehouse

amyHet is alsof je zit te kijken naar een ongeluk dat op het punt staat te gebeuren. Amy Winehouse heeft een petekind. Een kind dat dit nieuws niet angstvallig voor zich houdt, maar als dertienjarig meisje zelfs de eerste artiest is die op het platenlabel van Winehouse is getekend.

Ja, Amy Winehouse heeft een platenlabel. De vrouw die de rest van haar leven zakt voor iedere blaastest en dus nooit meer een auto zou mogen besturen die meent wel een platenlabel te kunnen bestieren.

En dat frisse meisje, petekind Dionne Bromfield, gaat er een album met covers uitbrengen. YouTube leert al dat ze prachtig kan zingen en dat ze gelukkig te jong is om door Idols of X-Factor verpest te worden. Maar ze mag wel studiotijd doorbrengen met peettante die wat tokkelt op de gitaar tussen het lurken aan de fles door. (Terwijl andere meisjes van haar leeftijd niet eens solo de wereld mogen rondzeilen.)

Als dat maar goed komt.

Advertenties

2 Reacties op “Het petekind van Amy Winehouse

  1. dollyfreeenglish

    Amy Winehouse is a talent singer and song writer. She has a good voice and she knows how to market herself by wearing a unique hairdo and a striking makeup. It’s a shame her personal life is in a mess. I wish her well.

  2. Wat een irritant belerend gereformeerd artikeltje, brr…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s