Wethouder overleeft fantaserende directeur niet

lucassenMokkend is hij vertrokken. De kleine wethouder van Financiën in Nijmegen, Peter Lucassen, heeft he-le-maal niets verkeerd gedaan. Vindt hij zelf. En toch vertrekt hij.  Omdat er zo op de persoon wordt gespeeld in de affaire Krielen.

Is dat nu een standvastige SP’er? Je hebt niets verkeerd gedaan, maar omdat mensen roepen dat jij schuldig bent, dan ga je toch maar?

Nee, meneer Lucassen had vast allang door dat er maar eentje verantwoordelijk is binnen de gemeente voor deze schouwburgfarce en dat is Petertje Lucassen. Hij was degene die even die referenties in dit opgeleukte, en uiterst vage, cv van Krielen had moeten laten controleren.

Hij was ook degene die niet blind had mogen varen op een slapende Raad van Commissarissen. Maar in 2007 bleek allang dat de gemeente niet helemaal fris was in dit dossier.

Voor de oppositie was het een optelsom, omdat Lucassen ook al niet ongeschonden uit de verkoop van busbedrijf Novio was gekomen. Daar was de controle vanuit de gemeente eveneens abominabel. Het doet je afvragen wie er in Nijmegen wel wordt gecontroleerd. Het koppie van Lucassen bungelde en dit was meer dan genoeg reden om de hakbijl op te pakken.

Voordat die hakbijl opgeheven kon worden, was Lucassen al door de achterdeur vertrokken. Nu is het afwachten wat er overblijft van de RvC van de stadsschouwburg. Het is niet eens duidelijk wie daar deel van uitmaken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s