Alles wijst op zelfmoord

spectorDe advocaten van Phil Spector hebben een sterk verhaal. Alles wijst erop dat Lana Clarkson zelfmoord heeft gepleegd, aldus advocaat Doron Weinberg.

De verdediging meent te hebben bewezen dat Clarkson het pistool in haar mond had toen het fatale schot viel. En in 99% van de gevallen duidt dat op zelfmoord.

Verder hebben de ingehuurde getuige-deskundigen verklaard dat Spector het pistool niet in zijn handen had.

Om de kritiek op deze duurbetaalde getuigen af te zwakken, riep de advocaat dat er helaas geen liefdadigheidsinstellingen waren die deze mensen betaalden en dat Spector het daarom zelf moest doen.

De Vietnamese aanklaagster Truc Do kwam gisteren met een foto van Vietnamese zandduinen als metafoor voor de kronkelige met alle winden meewaaiende verhalen van de verdediging.

Weinberg antwoordde met rotsen uit zijn moederland Israël: “They were rock solid. They didn’t have shifting sands”, zei hij.

Het is de verdediging, volgens mij, wederom gelukt om twijfel te zaaien bij de jury. Het grote gevaar voor Spector is echter dat de juryleden voor het compromis doodslag zonder voorbedachte rade gaan. En dan worden het een paar jaar cel voor Phil.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s