Vis-TV

visserToptelevisie gisteren bij de Rijdende Rechter. Een fanatieke, tamelijke agressieve, sportvisser brak maar liefst twee hengeltjes. Prutmateriaal vond hij het. De rest van de vissers meenden dat hij te wild zwaaide met breekbare hengels.

Iedereen die hem tegensprak, werd echter achtervolgd door de tweetandige klagende visser, die op ieder moment in een briesende snoek kon veranderen als het hem niet zinde.

Zelfs Ed Stoop, de Mental Theo onder de sportvispresentatoren, gaf de boze visser ongelijk.

Goor detail was nog dat de brabbelvisser zijn vangst in de tuin rookte. Ten eerste wil je daar niet naast wonen. Ten tweede ken ik man’s vaste visstek toevallig uit mijn jeugd, en uit een poel die vroeger diende als dumpplek voor allerhande gevaarlijk afval, wil je toch echt geen vissen eten.

Misschien was hij daarom zo opvliegend. Oppervisser mr. Frank Visser gaf de man dan ook ongelijk, waarna die boos de studio uitbeende.

Prachtige televisie, waaruit maar weer eens blijkt dat er vaker vissers in beeld mogen komen. Misschien wil Wakker Nederland wel een realityshow met hengelaars doen.

De hengelwinkel, waar de man zo tegen tekeer ging, is toevallig enkele dagen geleden afgebrand.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s