Nu in de bios: Two Lovers

tloversJoaquin Phoenix dacht ons in het ootje te kunnen nemen. De acteur, bekend van Walk The Line, Hotel Rwanda en Gladiator, kwam uit het niets met de mededeling dat hij stopte met acteren.

Hij liet zijn baard staan en naar zijn kapsel keek hij niet meer om. Hij ging rappen. Helaas klonk een verkouden schaap nog beter.

In een gesprek met David Letterman lag het er te dik bovenop, Phoenix is duidelijk bezig met een geintje. Wat de clou precies is, moet nog duidelijk worden. Hij was in de Amerikaanse talkshow om over zijn laatste film Two Lovers te praten.

Geen briljant scenario, wel goed acteerwerk van Phoenix en tegenspeelster Gwyneth Paltrow. Phoenix speelt een getroubleerde jongeman wiens liefde niet wordt beantwoord door de ene vrouw en daarom kiest hij uit gemak maar voor de makkelijke andere optie, hoewel zijn hart daar niet ligt.

Het zou een must-see zijn als het echt Phoenix’ laatste was. Maar daar geloven we niet in. Two Lovers is desondanks interessant genoeg om te gaan bekijken.

Advertenties

Een Reactie op “Nu in de bios: Two Lovers

  1. Pingback: Fiddy schiet te hulp « Zwar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s