Lieve Dries

driesLieve Dries,

je weet, we zijn nu al lang goede vrienden. Jij helpt mij, ik help jou, zo gaan we met elkaar om. En dat heeft ons beide geen windeieren gelegd.

Is er sprake van een breuk tussen de blonde volkszanger en de ravissante hoofdredacteur van Privé? Dat vroeg ik me af, toen ik op de veelgelezen Privépagina van de Telegraaf moest melden dat jij ons in het ootje hebt genomen.

Is Dries Roelvink een leugenaar? Dat dacht ik nog even te moeten schrijven in een volgend artikel. Want de uiterst populaire hoofdredacteur van Privé, ik dus, ben niet echt gediend van dit soort humor, Dries.

Wij zijn een serieus blad die het niet fijn vinden om door de 50jarige Amsterdamse zanger, van wie gefluisterd wordt dat hij binnenkort zal scheiden van zijn Lucienne, voor de gek gehouden te worden.

We werden eerder ook al het slachtoffer van clown Bassie, ingewijden zeggen dat hij laatst de grasmaaier van de buren leende en deze pas na drie dagen terugbracht,  die meende grappig te zijn door ons een nepaffaire op de mouw te spelden.

Onze lezers zijn gebaat bij zorgvuldige verslaggeving, lieve Dries. Wij hopen dat jullie sterren daar rekening mee te houden. Als wij een fout maken dan zijn we niet te beroerd om dat enkele weken later achter in het blad klein te corrigeren.

Welke kant moet het op als jullie zelf met informatie komen die niet klopt? Straks staan er nog onwaarheden op onze cover.

Hopelijk heb je begrip voor ons standpunt en kun je aan je collega’s zeggen dat wij dit niet langer tolereren. (Klopt het trouwens dat jouw Lucienne jou ook niet langer tolereert? We pakken er volgende week flink mee uit namelijk.)

Laten we snel weer eens afspreken voor een dagje zonnebanken dan kunnen we gelijk even bijkletsen,

liefs,

je Wilma

Advertenties

Een Reactie op “Lieve Dries

  1. Ik schaterlach alweer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s