De dikke bult van Bosch

kultboschAan de commentaren op de site van De Gelderlander te lezen was het een gevalletje eigen schuld, dikke bult bij het faillissement van Hotel Bosch. Drie voorbeelden:

“Ik zeg het al een jaar. ik heb in oktober zelfs een weddenschap afgelegd hier over.
Naar hardwerkende vrijwilligers die er iets van proberen te maken word bijna niet geluisterd, zowel dan is het vaak al te laat. Het gehele zooi aan bestuur van boven klopte voor geen kant en men bleef maar ontkennen.
En elke keer weer een andere betalings systeem, dan met muntjes, dan half betaald en dan weer terug naar muntjes en nu dan weer bonnetjes. hou toch is op met dat veranderen blijf op 1 ding zitten en pas het alleen naar boven toe wanneer dat echt mogelijk is.
Bewoners zonder horeca ervaring hadden nooit zoveel macht mogen hebben op Kultuurhuis Bosch.
Ik hoop dat er iets beters in het pand komt. Iets wat wel de wil en kracht heeft om er een goed lopend bedrijf van te maken.”

“Heb zelf indirect met Bosch te maken gehad en viel van de éne verbazing in de andere. Organisatorisch een zooitje. Enthousiaste initiatiefnemers die teruggefloten worden. Afspraken niet nakomen. Ongemanierde lompe bejegening door sommige vrijwilligers die dan omschreven worden als, ‘Ach, maar hij is wel een goede jongen!'”

“Bosch heeft helaas veel kansen laten liggen! Er zijn verschillende mensen binnen de organisatie geweest met veel goede en vruchtbare ideeën, maar werden niet serieus genomen door het bestuur van de Stichting. Subsidieaanvragen die 3 jaar geleden al gedaan hadden kunnen worden, zelfs op uitnodiging van de gemeente, zijn nooit gedaan, en organisatorisch was het een puinhoop. Ik snap niet hoe ze nu de WBVG de schuld in de schoenen kunnen schuiven, terwijl ze het allemaal in eigen hand hebben gehad!
Erg jammer dat het nu gedaan lijkt met Bosch, maar dit lijkt mij toch een geval van eigen schuld dikke bult!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s